5 out of 6 for GONE HOME

Danish review of GONE HOME in the August issue of Teater 1
by Christina Brøndsholm Andersen

Dorte Olesen GONE HOME – “De betagende og sexede Rødhætter spankulerer ud i verden til et soundtrak af heavy metal. Det er moderne, selvsikre no-nonsens-kvinder, der ved hvad de vil. Undervejs på deres rejse pilles flere og flere lag af så dyret, eller lysten, i dem får frit løb. De hvæser og knurrer, kaster sig frådende mod gulve og vægge og blotter truende deres tænder. Farlige damer at møde en mørk nat.” 

Ari Rosenzweig GONE HOME – “…et skønt møde med Ari Rosenzweigs finurlige univers…arbejder meget skulpturelt og trækker kostumer og bevægelsessprog tråde tilbage til Ballet Russes og de kubistiske balletter i 1920erne… Mennesket fremstillet som små tumlinge i det uendelige univers, små stjernefrø i den store galakse… Truslen mod menneskelivet og vejen hjem er os selv…”

Read the whole review here

Advertisement
This entry was posted in Fanclub News, Fanclub updates by Fanclub. Bookmark the permalink.

About Fanclub

Fanclub is a dancers' collective based in Copenhagen who invite artists they find interesting, to collaborate in various projects. Fanclub strives to flavor the Scandinavian performance community with thrilling work of art, that makes an impact and takes a stand.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s